Eneda Tarifa prezanton të bijenDisa të njohur kanë vendosur ti fshehin fytyrat e fëmijëve të tyre, por jo edhe Eneda Tarifa, këngëtarja dhe prezantuesja e njohur shqiptare.Ajo, del me të bijen publikisht dhe publikon foto me të.

Aria e vogël duke shumë simpatike dhe Eneda ka arsye të ndihet krenare dhe e lumtur për të.Eneda, nuk e fsheh as të shoqin. Kjo, tregon vetbesim dhe siguri. E tillë është Eneda, këngëtarja e dashur nga të gjithë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here