Eneda Tarifa gjendet në koperinën e re të “Sky Magazine” dhe ne nuk e kuptojmë përse kanë përzgjedhur këtë foton me fruta për në kopertinë se duket sikur vjen nga Mallakastra.

Jo se kemi gjë me Mallakastrën,por ai emër na erdhi ndërmend edhe e thamë.

Pyetëm përse këtë foto,pasi në brendësi gjendet një set fotografik SUPER i këngëtares, e cila duket elegante dhe shumë në formë e krejtësisht ndryshe nga kopertina.OH!

E gjetëm! Meqë kjo del tek portokallia, i kanë thënë me mbajt portokall në dorë….aaaaaa qyyyy shumë e thellë lol.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here