Problemi me “Portokallinë” është se ndonjëherë të qëllon i ëmbël, ndon jëherë me shumë bërthama, ndonjëherë flak i kuq e ndonjëherë veç lëkurë. Pas largimit të Agron Llakës dhe ardhjes së disa talenteve të tjera në këtë program, skeçet komike nuk është se kanë ndryshuar shumë, por të paktën prania e Eneda Tarifës ka qënë pozitive.

Interpretimet e saj me Salsano Rrapin, kanë filluar jo vetëm të pëlqehen dhe të komentohen nga publiku, por dhe të shndërrohen në hite. Versioni i tyre “Vlora” (i këngës “New York” prej Alicia Keys dhe Jay Z), është fantastik, po ashtu si dhe këngët e tjera “Përmeti”, “Lezha” , “Lura” etj.

Megjithatë tekseve të këngëve ju mungon dukshëm humori dhe pavarsisht se të përshtatura shumë mirë, Salsano dhe Eneida nuk janë Parodistët e Vlorës. Në fund të fundit është një program humori dhe në vënd të lavdërimeve do ish më mirë të sillnin problemet shoqërore e ekonomike të vendit nëpërmjet vargjeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here