Eneda Tarifa me flamurin shqiptar Këngëtarët që marrin pjesë në Eurovizion kanë pozuar me flamurin shqiptar në sfond, para bashkisë së Tel Aviv.Ka qenë një projeksion gjigand me flamurin e çdo vendi në bashkinë e këtij qyteti ndërsa në këto foto që ka siguruar Pasqyre.al, shihet këngëtarja Eneda

Tarifa bashkë me konkurentët e tjerë.
Pas Amsterdamit këngëtarët do të këndojnë sot në Tel Aviv.

Pas komenteve negative për klipin, gjatë live-it, Eneda Tarifa ka ndryshuar mendimin dhe ka bërë për vete edhe zërat më të fortë kritik për versionin anglisht të Fairytale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here