Endriti tregon se është bërë burrë, kështu nuk e keni parë deri tash!Ashtu si babai i tij presidenti Hashim Thaçi, edhe Endriti ka kujdes mjaft për trupin e tij.

Endriti është frekuentues i rregullt i qendrave të fitnesit në kryeqytet, ndërsa rrallëherë e tregon këtë siç bëjnë të rinjët e zakonshëm përmes fotografive.

Por në një fotografi të publikuar nga trajneri i tij, Endriti shihet në një fitnes të kryeqytetit, ndërsa bie në sy trupi i tij mjaft seksi dhe në formë, shkruan “Magazina.al”

Ndryshe, djali i presidentit këto ditë është përfolur shumë për një lidhje me një bukuroshe nga Prishtina, por duket se të gjitha kanë qenë vetëm spekulime të mediave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here