endritiPër Endrit Thaçin, djalin e presidentit të ri të Kosovës, Hashim Thaçit, është një ditë e veçantë.

Ai sot ka ditëlindjen. Endriti, ka lindur më 13 prill 1999 dhe sot mbush 17 vjet, ndërsa kjo do të jetë ditëlindja e tij e parë të cilën do ta festoj me babain e tij president dhe nënën si zonjë të parë të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here