Pavarësisht izolimit të të rinjëve nga Kosova të cilët nuk udhëtojnë dot në asnjë vend evropian pa liberalizim të vizave, një gjë e tillë s’ka të bëjë aspak me djalin e presidentit të vendit, Endritin.

Ai shpeshherë përmes rrjeve sociale tregon një pjesë të jetës që bën, ku udhëtimet e shumta sa në një vend e në tjetrin nuk kanë të ndalur.

Milano, Paris, Viena, Zvicra, Greqia, Lisbona janë vetëm disa nga vendet që ai ka vizituar. E duket se tani është në pushimin e radhës nga ku dhe ka publikuar një fotografi në Instagram. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here