encahaxhia1Ajo mund të thuhet se është nga ato femrat e rralla që lindin për shkak të talentit dhe bukurisë që disponon. Akoma në fazën e adoleshencës, këngëtarja e re Enca Haxhia ka bërë për vete shumë fansa që e ndjekin pas nëpër rrjetet sociale.

Me disa këngë të realizuara dhe me një sukses si për start këngëtarja e re nuk ishte shumë e kënaqur nga vetja duke dashur të jap akoma më shumë. Ka ndryshuar look dhe tashmë pritet kthimi i saj në skenë me disa projekte të reja dhe të realizuara mjeshtërisht nga producent të njohur.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here