Këngëtarja ndodhet në Gjermani dhe nga atje ka publikuar foto duke zbuluar pjesë të trupit të saj.

Si shumicën e herëve, këngëtarja e hitit ‘Kujt po i han’ ka zbuluar gjoksin.

Pavarësisht kritikave që merr jo rrallë për peshën trupore, ajo vazhdon të ndihet krenare për asetet e saj.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here