encaEnca në një pjesë të videos shihet në një gotë të mbushur me ujë dhe me disa limonë si flladitëse.

E pikërisht në një seksion të videos, ajo e mbulon, përkatësisht e flladit ‘zogun’, e cila gjë ka bërë që të përfolët ky detaj i videos.

Vetë këngëtarja ka pohuar se nuk e ka bërë qëllimisht, por edhe nuk ka të bëjë me atë që fansat e këngëtares aludojnë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here