Është një profesioniste e vërtetë dhe disiplinën e ka të parën, duke nisur që nga zbatimi i orareve e deri tek zbatimi në mënyrë korrekte i koreografisë që hedh në skenë.

Enada Hoxha, në këtë intervistë për ‘Bluetooth’ tregon gjithçka ka përjetuar në marrëdhënien me personazhet VIP gjatë javëve të provave të kërcimit, e më pas të spektakleve.

Vështirësitë, lodhjen por edhe kënaqësitë që gjithsecili i ka falur. Bashkë me bashkëshortin e saj Gerdi, kanë bërë që ‘Dancin with the stars’ të kthehet në një arenë yjesh ku shpalosen koreografitë e veçanta nën kërcimin e fytyrave të njohura të ekranit. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here