Rradhëve të gjata për aplikimin për pasaportat e reja biometrike nuk ju kashpëtuar as çifiti i balerinëve të parë të Teatrit të Operas dhe Baletit, Endada Hoxha dhe Gerd Vaso.
Padraditen e ditës së mërkurë çifti i balerinëve sëbashku edhe me djalin e tyre e kanë kaluar në pritje që tu vinte rradha për të bërë alikimin për pasaporta.
Gerdi edhe pse u përpoq shumë duke hipur shkallët e minibashkisë nr.8, të gjente një preson të njohur për të eleminuar rradhët nuk mundi të gjente ndihmë.
Ndërkohë që Enada dhe Gerdi ishin shumë të tensionuar për pritjen e gjatë, i vetmi që ishte më i kënaqur dhe pritjen po e merrte me argëtim ishte djali i tyre i cili luante nëpër shkallët e njësisë bashkiake. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here