EmmyEmmy, këngëtarja e cila me anë të performancave provokuese ka arritur të kryesojë titujt e thashethemeve, thotë se ajo nuk ka ‘asgjë’ me këngëtarin Valton Krasniqi.

Kënga që e bëri më të njohur ishte dueti i saj me Valton Krasniqin, “Rastësisht u pamë”, bashkëpunim ky që solli shumë thashetheme për një lidhje të mundshme me këtë këngëtar.

“Valtonin e kam koleg, mik dhe vëlla, asgjë më tepër”, është shprehur Emmy në një intervistë për SH2.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here