Në website-n e njohur “AskMen.com”, është kryer një sondazh, ku pyeteshin meshkujt për femrën që do të dëshironin më shumë në botë, si të dashurën apo gruan ideale.

Në krye të këtij sondazhi doli aktorja e njohur kanadeze e serialit “Entourage”, Emmanuelle Chriqui.

Bukuria dhe sharmi i saj ka tejkakaluar 99 emra të tjerë femrash të famshme e ndoshta po aq të bukura sa Emmanuelle Chriqui, por që meshkujt nuk i votuan aq shumë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here