Megjithëse është shumë e re në moshë, ajo është aktore shumë e kërkuar. Kjo pasi u bë e famshme me filmin”Harry Potter””.

Dhe pavarësisht se lakmohet nga mijëra gra të reja në mbarë botën për figurën e saj dinjitoze Emma Watson shprehet se iu desh një kohë e gjatë për të pasur në formë trupin e saj.Ajo shfaqet mahnitëse në fotot e realizuar për revistën “Glamour”.

Ajo shprehet “E kam pranuar trupin tim kështu siç është! Gjithmonë i them vetes që unë jam një qenie njerëzore dhe njeriu nuk mund të jetë asnjëherë perfekte E rëndësishme është që të di se kush jam dhe te paraqitem gjithmonë në mënyrë dinjitoze!!”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here