Emily ka belbëzuar derisa është rriturBlunt ka thënë se ajo kishte belbëzuar derisa ishte rritur, por ka arritur ta tejkalojë çrregullimin me folurit gjatë aktrimit të saj.

“Pasi nuk mund të flisja shumë, shikoja botën duke lëvizur nga afërsia”, ka thënë aktorja për New York Times.

Por, në vend se të lejojë që belbëzimi ta largojë atë nga aktivitetet, Emily ka përmirësuar të folurit e saj duke dëgjuar theksa të ndryshëm të njerëzve në klasën e aktrimit.

“Gjithmonë kam qenë e fascinuar nga theksi dhe nga mënyra se si njerëzit flasin dhe intonacionet e tyre dhe kjo pasi unë e kisha shumë të vështirë të flisja me zërin tim”, ka shtuar aktorja

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here