“Ema Savahl Couture”, linja e veshjeve te stilistes shqiptare Ema Koja është nderuar me një çmim të rëndësishëm në javën e modës në Miami.

Ema, e cila prej vitesh jeton në Miami, ka thënë se është një nder i madh për të nderohet më këtë çmim të rëndësishëm të dhënë nga juria prestigjoze e “Miami Beach International Fashion Week”.

“Që e vogël kam dashur të bëhem stiliste dhe jam shumë e lumtur për këtë çmim”, është shprehur Koja.

Stilistja Ema Koja ka veshur finalistët e “American Idol”, “So You Think You Can Dance” dhe “ Britain’s Next Top Model”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here