Ema AndreaEmen e gjejme mes librave dhe para ekranit te laptopit. Aktiviteti i perditshem i Emes zhvillohet mes kufirit te qetesise dhe zhurmes.

Dita e saj nis mes te rinjve te akademise se Arteve. Nje ish student, Klodian Hoxha e kujton pedagogen e tij si nje nje person te zhveshur nga komplekset. “Ne kemi patur marredhenie pedagog-student.

“Ka qene shume e hapur me ne. Kemi hedhur mendime dhe na i ka marre per baze”, shprehet Klodi.

”Ajo eshte e zonja”. Gjergj Prevazi, pedagog ne Akedemine e Arteve, kolegen e tij tashme per shume vite e peshkruan me pikerisht keto tre fjale.

Por duke biseduar me studentet dhe koleget e regjisores Ema Andrea, ata i kerkojne asaj talentin dhe pasioin qe e karakterizon ne aktrim dhe regji ta ezauroje me me shume shfaqe te vena ne skene. /tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here