ElvanaKy është titulli i këngës së re të Flori Mumajesit, që u lëshua pa videoklip dhe që është një dhuratë për fansat e këngëtarit në festën e të dashuruarve.

Pavarësisht se Flori dhe Elvana nuk e pranojnë që ata janë në lidhje me njëri tjetrin, persona të ndryshëm, edhe nga rrethi i tyre, pohojnë se ata prej vitesh janë në lidhje.

Flori sot lansoj “Ku gabuam”, E Elvana gjatë gjithë ditës po e poston këtë titull, këtë fjalë.. Kush gaboj, ku gaboj?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here