Elvana GjataElvana Gjata ka realizuar një set të ri fotografik, i cili po i paraprin një kënge të re, që do të vije së shpejti.Elvana tashmë e ka dëgjuar dhe pëlqyer verzionin demo të këngës së realizuar nga profucenti i saj, Flori Mumajesi.

Në një nga fotot e lëshuara nga Elvana, këngëtarja shihet mbi një veturë, me këmbët e ngritura lartë.Thonë se arti s’ka kufi. Vërtetë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here