Elvana Gjata me “foto sesion” në rrugët e New YorkutElvana Gjata nuk ka qenë e angazhuar me muzikën që prej hitit të verës që lamë pas, ‘Love me Love me’.

Ndërkohë bukuroshja e skenës shqiptare gjatë kësaj kohe, përpos shfaqjeve që jep nëpër vende të ndryshme, pëtfiton nga rasti për të realizuar edhe sete profesionale fotosh.

Këtë herë ajo ka tërhequr vëmendjen e veshur hollshëm nëpër rugët e New York-ut. Pasi ka përfunduar shfaqjen për shqiptarët në Amerikë, Elvana ka përfituar nga rasti, të realizojë dhe foto me mikun e saj fotograf, Eugenio Qose me rroba të stiluara nga Valdrin Sahiti.

Elvana Gjata me “foto sesion” në rrugët e New Yorkut

Ajo çfarë na bën më shumë përshtypje është se si ylli i pop-it shqiptar ka arritur t’i përballojë temperaturat e ulëta të kryeqytetit Amerikan.

2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here