Elvana Gjata  me "belfie"Elvana Gjata ka trup të mrekullueshëm dhe ka se çfarë të shfaq në videoklipe e performanca të ndryshme.Megjithatë, këngëtarja e pëlqyer nuk është se ka tentuar ta vë theksin vetëm tek pamja dhe linjat.

Por, tani edhe Elvana nuk po tregohet aq e rezervuar. Gjata ka filluar ti ekspozoj edhe të pasmet.
Ja një “belfie” nga këngëtarja e famshme

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here