Këngëtarja Elvana Gjata e cila këto ditë realizoi klipin e këngës “Gjaku im” dhe po e vazhdon impenjimin e saj në spektaklin “Dancing with the Stars”, sukseset e saj nuk kanë të ndalur.

Pas përfundimit të “Dancing with the Stras” ajo ka marrë ofertë që të jetë imazh i kompanisë “Tring Digital”.

Më parë Imazh i kësaj kompanie ka qenë këngëtarja Orinda Huta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here