Elvana GjataElvana Gjata do jetë e ftuar në finalen e “X Factor Albania”! Ky lajm është 100% i konfirmuar dhe ne jemi shumë  të gëzuar.

Duket se finalja e “X Factor Albania” do jetë një bombë e vertetë dhe ne jemi të sigurtë që Elvana do japë maksimumin e saj.

Burimi: Vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here