Vajza e këngës që triumfoi në ‘Dancing with the Stars Albania 3’, këngëtarja Elvana Gjata vjen sot në rubrikën e pëlqimeve dhe gjërave që ajo i urren.

Ajo është diplomuar tashmë për regji, dhe si duket pasioni i saj i hershëm si regjisore e ka realizuar. Ajo është shumë e gëzuar që e vlerësojnë për zërin e saj, por pëlqen që asnjëherë të mos i zhgënjejë ata që e dëgjojnë.

Por, Elvana vlerëson te një mashkull aftësinë e tij për suksesin, ndërsa te femrat e natyrisht te vetja do vetëm mirësinë.

Elvana thotë se nuk i pëlqen te vetja se ka harruar për të folur me Zotin, ndërsa ajo ka si defekt ndjeshmërinë dhe e urren shumë injorancën.

Ndërsa, do të donte shumë që kur t’i vinte vdekja, ta gjente atë në gjumë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here