Po ecën shumë mirë dhe si duket edhe juria dhe teleshikuesit që e shohin spektaklin e kërcimit “Dancin with the Stars” që ajo është favorite për të fituar.

Këngëtarja Elvana Gjata ka kërcyer edhe këtë herë bukur me Gertin, madje edhe është dukur shumë popullore me kostumin kombëtar të zonës së veriut. Ne siguruam këtë foto nga facebooku i këngëtares, që si duket me shumë krenari e kishte vënë aty.

Nëse dikush mendon se Elvanës i shkon vetëm modernia, e keni gabim, ajo është e bukur edhe kështu me rroba popullore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here