Elton Deda: Me shishe alkooli Elton Deda që prej vitesh jeton me familjen në Amerikë, nuk ka hequr dorë nga zakonet e tij të vjetra. Sa herë i shfaqet para një mik dhe e fton për të pirë, normalisht që nuk ka sesi ta refuzojë.

Dhë këtë zakon të vjetër, që duket se e ka marrë me vete që nga Tirana, duket se e respekton edhe në Amerikë.

Me shishe alkooli në dorë dhe Eltoni që është paksa i ardhur në qejf ka dalë nëpër rrugë për të festuar me një mikun e tij dhe sikurisht për t’i gjetur fundin dy shisheve që mbajnë në dorë.

Nuk ka më mirë që ky çast të fiksohet në celuloid dhe kjo ka qenë një arsye e mirë, për të qenë ndryshe nga netët e zakonshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here