E pati premtuar që do t’i mbështeste dhe e mbajti fjalën e dhënë.

Elton Deda sapo ka hapur një studio produksioni, pjesë e të cilës do të bëhen talentet e reja shqiptare, mes të cilëve edhe motrat Kumrija.

“Së shpejti në ‘Top Fest 9’ do të shfaqen prodhimet më të reja nga studio ku unë bashkë me krijuesin e kësaj studioje, Erjon Zaloshnjan, jemi duke punuar bashkarisht në përkrahje të talenteve të reja”,- thotë Elton Deda, duke cilësuar se ky është një investim për të ardhmen e muzikës. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here