Gjendet bashkë me mikun e tij muzikant Arjan Gjici në një ambient special, luksoz dhe shumë të bukur të përfshirë tërësisht nga muzika ‘live’ dhe të mbërthyer në botën e tyre.

E teksa pikërisht ky moment i bukur i fokusohet në një foto Elton Dedës, mbetet i surprizuar dhe i mrekulluar duke i’u kujtuar pikërisht ai moment në të cilin gjendej dhe kënaqësia që kish marrë.

E në mënyrën e tij i drejtohet mikut të tij Arjanit e i thotë ”Duket sikur jemi në ndonjë bahçe në Shijak këtu, një super pëlqim për foton”. Kjo ka shkaktuar të qeshura edhe nga pala tjetër, ndërsa ne po e përcjellim për ju këtë pamje. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here