Ellie Goulding dhe Ed Sheeran revoltohen me mediatEllie Goulding dhe Ed Sheeran janë revoltuar me mediat rozë, pas përhapjes së fjalëve se mes tyre kishte diçka më shumë se shoqëri.Një burim i tha US Weekly se dy këngëtarët janë duke e kundërshtuar fort këtë fakt.

Gjatë një interviste për Elle UK, Ellie Goulding ka mohuar lajmin se ka dalë me Ed Sheeran.

Unë kam njohur disa djem gjatë kësaj periudhe ka thënë ajo, por nuk kam qenë asnjëherë e lidhur me Ed Sheeran, ka përfunduar intervistën Goulding.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here