Aktorja Elizabeth Taylor, e cila është 78 vjeçare dhe është në një karrocë invalidësh, do të fejohet me të dashurin e saj Jason Winters 49 vjeçar.

Jason Winters është bërë kohëve të fundit menaxher i këngëtares Janet Jackson.

Nuk është më sekret që çifti janë së bashku dhe shumë të lumtur mes vete”, thonë disa burime.

“Tayler është shumë e lumtur me Winters dhe është shumë e dashuruar në të”, thotë burimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here