Përvecëse një këngëtare e sukseshme, me shumë cmime të marra në muzikë Eliza Hoxha është ndëruar në Kosovë edhe me një cmim në profesionin e saj arkitekturën.

Për herë të parë në Kosovë më 1 dhe 2 prill është mbajtur konferenca e parë arkitektonike, në të cilën janë ndarë çmimet vjetore për arkitektët më të mire në kategorinë e dizajnit, promovimit dhe aktiviteteve humane.

Me këtë rast Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës ka nderuar Eliza Hoxhën me çmimin “Arkitekturë edukative dhe promovim të arkitekturës” për vitin 2010. Eliza ndihet e privilegjuar me këtë titull dhe kjo i jep kurajë për të vazhduar edhe më tej me punën e saj të palodhshme në fushën e inxhinierisë.

am mjaft e kënaqur me këtë çmim, i falënderoj të gjithë që më përkrahën dhe më nderuan me çmimin ‘Arkitekte edukative e viti 2010’”, ka thënë Eliza për ‘Zërin’.

Eliza ka bërë me dije se përveç profesionit të arkitekturës është mjaft e angazhuar edhe me profesionin e këngëtares.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here