Ne kemi mesuar, se dokumentari – Ende Pa Emer- i Eliza Dushkut per Shqiperine, pothuajse ka mbaruar se montuari dhe se shpejti do ti shfaqet publikut shqiptar.

Flitet se premiera e ketij dokumentari do te mbahet me daten 5 tetor ne Tirane, ndersa premiera ne Amerike do te jete ne muajin nendor.

Sipas Elizes, puna e bere duket fantastike dhe aktorja duket mese e kenaqur me rezultatet perfundimtare. Albaniac

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here