Eliza Hoxha & Rosela Gjylbegu – Rruga e zemres (Kënga Magjike 2009).

4 KOMENTET

 1. Uroj qe kjo kenge te jete fituese, nese nuk ka dallavere, kjo kenge definitivisht i ka te gjitha meritat!!! BRAVO! Perveq tjerash, eshte nje kenge ndryshe nga ato qe jemi mesuar ti degjojme

 2. – Rruga e Zemrës –

  Muzika dhe Orkestrimi: Darko Dimitrov
  Teksti: Eliza Hoxha
  Këndojnë: Rosela Gjylbegu & Eliza Hoxha

  Rosela: Sa herë e thyer
  Sa herë e lodhur
  Sa herë me frikën se ku po gabon
  Tek vetja jote, ke gjithçka që kërkon

  Eliza: As kokëulur
  As e përbuzur
  Kurr mos qëndro e as kurr mos lejo
  Tek vetja jote, ke gjithçka që kërkon

  Ref. Rosela & Eliza:
  Ti beso, në fuqinë e zemrës tënde
  Dhe mos harro se për vete ti vendos
  Drejt vazhdo dhe atëherë kur ti rrëzohesh, mos ndalo
  Asnjëherë, as kur jeta të dësh’pron

  Rosela: Një rrugë e humbur
  Një e pamundur
  Kurr mos mendo se është jeta për ty
  Mos u dorëzo ti
  Në vete mos dysho

  Eliza: Një rruge e humbur
  Një e pamundur
  Mos thuaj kurr se është jeta për ty
  Mos u dorëzo ti
  Në vete mos dysho

  Ref. Rosela & Eliza:
  Ti beso, në fuqinë e zemrës tënde
  Dhe mos harro se për vete ti vendos
  Drejt vazhdo dhe atëherë kur ti rrëzohesh, mos ndalo
  Asnjëherë, as kur jeta të dësh’pron

  Eliza: Mos u tremb nga asgjë
  Që ty jeta të sfidon

  Rosela: Në zemrën tënde, ti beso
  Ajo s’të mashtron

  Rosela & Eliza:
  Dielli dhe për ty rrezon
  Kudo që je, kudo që shkon ti
  Dielli dhe për ty rrezon
  Dhe rrugën tënde ta ndriçon

  Eliza: Rrugën e zemrës tënde
  Asnjëherë mos e ndalo…

  Rosela & Eliza:
  Rrugën e zemrës tënde
  Asnjëherë mos e ndalo…

  Asnjëherë mos e lësho

  Ref. Rosela & Eliza:
  Ti beso, në fuqinë e zemrës tënde
  Dhe mos harro se për vete ti vendos
  Drejt vazhdo dhe atëherë kur ti rrëzohesh, mos ndalo
  Asnjëherë, as kur jeta të dësh’pron

  Rosela: Ti beso, në fuqinë e zemrës tënde
  Eliza: Mos harro se për vete ti vendos

  Rosela & Eliza:
  Drejt vazhdo dhe atëherë kur ti rrëzohesh, mos ndalo
  Asnjëherë, as kur jeta ty të dësh’pron

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here