Nje pune te madhe jashte profesionit te kenges e ben edhe kengetarja e njohur Eliza Hoxha, e cila studimet post-diplomatike i ka te kryera ne Belgjike.

Ajo aktualisht punon si profesoreshe e arkitektures dhe ka edhe projekte te tjera te herepashershme lidhur me dizajnin urban dhe hulumtimet lidhur me fushen e saj te interesit.

“Nuk kam dashur te mbetem vetem me kengen, por edhe te bej pune te tjera. Profesioni im ne te cilin kam studiuar eshte arkitektura, ku vazhdoj te punoj ne disa projekte te mia. Mirepo here pas here edhe shkruaj kolumne per kulturen urbane”, thote ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here