Eliza Hoxha ka simpati për fëmijëtKëngëtarja dhe arkitektja e njohur Eliza Hoxha, i ka kaluar të 40-tat dhe ende është beqare. Eliza, nuk ka qenë asnjëherë e fejuar ose e martuar dhe kurrë nuk është bërë nënë.

Ajo që dihet, është se Hoxha ka një simpati të jashtëzakonshme për fëmijët.

Hoxha është tejet e lidhur me më të vegjlit e familjes, me të cilët fotografohet shumë shpesh.
Duke e parë gjithë këtë dashuri që këngëtarja ka ndaj fëmijëve, mund të konkludohet se ajo do të ishte një nënë e shkëlqyer.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here