Eliza Haxhinasto, është vajza e vetme e zv.kryeministrit dhe ministrin të Ekonomisë, Edmond Haxhinasto. Eliza është në vitin e parafundit të gjimnazit dhe studion në shkollën “Faik Konica”, në kryeqytet.

17-vjeçarja nuk njihet shumë, pasi ekspozimet e saj në publik kanë qenë të rralla.

Por ndoshta po pret që në dhjetor të mbush 18 dhe siç thuhet në një prej shprehjeve të parapëlqyera të saj, “të marrë fatin në dorë”.

Në profilin e saj në Facebook, Eliza, ka ekspozuar disa foto të cilat janë premtuese për një modele të ardhshme.

Megjithatë, si një vajzë të një diplomati karriere, Eliza, ka shumë alternativa për të zgjedhur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here