Eliza Dushkut duket se i ka ecur mirë vizita e saj në Shqipëri, pasi përveçse është pritur me entuziazëm, ka shtuar edhe në peshë.

Ajo ka bërë të ditur se gjatë vizitës së saj në Shqipëri ka shtuar 3 kilogramë.

“Djathrat, ëmbëlsirat dhe ushqimi atje janë të parezistueshëm”, ka thënë Eliza. 

Nëse do të qëndronte disa muaj në Shqipëri, Eliza me këto ritme ndoshta do të humbiste linjat e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here