Aktorja hollivudiane me prejardhje shqiptare Eliza Dushku eshte duke punuar ne projektin e saj dedikuar Shqiperise.

Ky dokumentar ka te beje me viziten e saj ne Shqiperi gjate vitit te kaluar. Eliza se bashku me vellane e saj Nate Dushku si dhe me te dashurin Rick Fox, kishte vizituar Shqiperine me c’rast edhe ishte fascinuar nga bukurite te cilat ofron ky vend.

Per t’i ndare keto emocione dhe pamje te filmuara gjate vizites se saj ne Shqiperi, Eliza ka vendosur qe te realizoje nje projekt dokumentar dedikuar Shqiperise.

Projekti ne fjale sipas Elizes eshte ne perpunim e siper mirepo i duhet ndihma e te gjitheve per realizimin perfundimtare te ketij projekti.

Cdokush mund te kontribuoje aq sa ka mundesi deri ne grumbullimin e 60 mije dollareve, shume e cila kerkohet per ta finalizuar kete projekt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here