Mikpritësja e eventit “Tirana Art Days”, Eliza Dushku, ndan me Anxhela Martinin emocionet dhe vlerësimet e dokumentarit “Një letër dashurie për Shqipërinë”.

Megjithëse fama e tyre është afërsisht e njëjtë, ajo që i diferencon më së shumti është shtatlartësia e tyre.

Anxhela, një modele tashmë e njohur në botë, pikën e saj më të fortë ka gjatësinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here