Do të sjellin një këngë që ndoshta do të jetë një tjetër “Alkapone”. Tani e kuptuat se bëhet fjalë për legjendën shqiptare të muzikës rock grupin “Elita 5”.

Mësuam se kënga mban titullin “Nuk jam diktator” dhe do të vijë me një video, e cila është xhiruar në Maqedoni, ndërsa muzika është bërë nga anëtari i grupit Virusi, dhe me një tekst të bukur të Avni Qailit.

Ata rikthehen me një video të re pas 5 vjetësh. Ne urojmë që kënga e tyre të zërë vendet e para në klasifikimin e muzikës shqiptare, si zakonisht.

Por, a do të jetë ajo më ë bukur se suksesi i tyre “Alkapone”, kjo pritet të shihet. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here