Vera është stina e dasmave. Dhe këtë herë ajo do të ketë edhe një risi.

Pikërisht një këngë dasme që do të mund të këndohet dhe kërcehet në gjithë trojet shqiptare.

Kjo ka qenë ideja e realizuesve të këngës, që do të sjellë në skenë dhe në një klip tashmë të realizuar, dy këngëtarë me emër siç janë e pakrahasueshmja e motiveve të jugut, Eli Fara dhe këngëtarin e njohur nga Kosova, Sinan Vllasaliu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here