Eli Fara emocionohet kur del para publikutEli Fara , s’ka dyshim, se edhe me këtë moshë , veç çka komplimentohet për bukurinë e saj,e mos të flasim për zërin e stilin e saj me të cilin e ka bërë për vete shumë fansa gjithandej , shkruan Kosovarja .

Por, a e dini se, këngëtarja , anipse me kaq vite në skenë, ajo ende emocionohet kur del në skenë, para publikut. Ja ç’thotë e bukura Eli:

Në fillim, në skenë kisha shumë emocione. Shumëkush mund të thotë që, unë kam shumë vite në skenë dhe tani duhet të mësohem me emocionet, ose nuk duhet të kem më emocione. Por, emocionet sa vijnë e shtohen, sepse, sa më shumë vite të kalojnë e sa më shumë eksperiencë të kesh, aq më shumë i shikon detajet. Dikur, unë vrapoja nëpër skenë dhe nuk pyesja se kishte publik apo se kishte njerëz. Ndërsa sot, jam më e përqendruar, më e përgjegjshme ndaj skenës artistike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here