Eli Fara e zbulon vajzën e Merita HalilitDihet që Merita Halili është zëri më i bukur i muzikës popullore shqipe, andaj edhe është aq e preferuar nga të gjithë, shkruan “Kosovarja”.

Merita Halili jeton largë Shqipërisë, ajo e ka ndërtuar jetën në Amerikë, ku gjithashtu është mjaftë e angazhuar.

Këngëtarja e ka ndërtuar jetën familjare largë syve të publikut të gjerë shqiptar, andaj pak kush di diçka mbi privatësinë dhe familjen e saj, shkruan “Kosovarja”.

Eli Fara ka pozuar përkrah te bijës së Meritës, Enxhit, duke e bërë atë publike. Eli e quan Enxhin simpatike “Çupka e Merites”./Kosovarja/

Eli Fara e zbulon vajzën e Merita Halilit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here