Elhaida të kënaqë me muzikë, të zhgënjen me stilKëngëtarja e talentuar shqiptare e cila momentalisht po mban një seri koncertesh në Shtetet e Bashkuara, ka dhënë mbrëmë shfaqjen e fundit në Chicago.

E përgatitur të kënaqë bashkëkombasit tanë në emigrim, Elhaida u bë gati dhe si për të dhënë lajmin postoi në Instagram një selfie përpara pasqyrës.

Por, ajo që të bie menjëherë në sy, krahas shprehisë melankolike që e karakterizon këngëtaren në portret, eshtë setra që 23-vjeçarja mban veshur.
Ndoshta nga nxitimi Elhaida ka harruar ta hekurosë, në mos, ndonjë trend i ri në Amerikë sugjeron që rrobat të vishen në këtë mënyrë.

Elhaida të kënaqë me muzikë, të zhgënjen me stil

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here