Elhaida DaniKëngëtarja nga Shkodra, Elhaida Dani, përpos talentit të saj jashtë-planetar për të interpretuar këngë të muzikës moderne, ka shfaqur talent të madh edhe në këndimin e këngëve fetare.

Si një muslimane e devotshme, në videon më poshtë Elhaida Dani shfaqet duke e kënduar këngën e Mahir Zayn të titulluar “Ya Nabi Salam Alayka”.

Kjo këngë është dedikim ndaj profetit Muhamed a.s. dhe ndryshe është këngë fetare, apo ilahde.

Elhaida Dani së fundmi ka arritur të kualifikohet në finalen e spektaklit të talentëve të këndimit The Voice of Italy.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here