Pokeri dhe femrat e bukura janë pjesë e ikonografisë klasike.

Nëse pastaj bukuria në fjalë është Carmen Electra, diva e dalluar për fizikun e saj të mrekullueshëm dhe filmat jo shumë intelektual, atëherë biem në banalitet. Carmen në kohët e fundit e ka zbehur pak famën e saj duke u bërë dëshmitare e Pokerist.com.

E veshur me fustan shumë sensual Carmen është fytyra e re e fushatës publicitare ’Free-To-Play Texas Hold Em Poker Game’ dhe vlerëson lojtarët me pamjen e saj në web.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here