Edlira Rukaj shqiptarja më provokuese e pasarelaveModelja Edlira Rukaj është me origjinë shqiptare, por prej vitesh jeton mes Greqisë dhe Francës.

Rukaj është njohur si një prej modeleve, e cila ka preferuar të thyejë tabu duke pozuar topless apo foto të tjera provokuese.

Edlira Rukaj shqiptarja më provokuese e pasarelave

Edlira Rukaj shqiptarja më provokuese e pasarelave

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here