Edita Sopjani thotë se pavarësisht se shumicën e kohës është e butë, ka momente kur ajo mund të ‘egërsohet’.

Edita është një tip që di të shoqërohet, të respektojë, por jo të durojë gjithçka. Për njerëz të mirë jam shumë e butë ndërsa për anën tjetër di të jem goxha e ‘egër’,” ka pohuar Edita.

Këngëtarja, e cila është studente e vitit të dytë në degën Komunikimit Masiv, po ashtu ka folur edhe për projektet e ardhshme muzikore.

Projektet a ardhshme muzikore janë një këngë e re e cila do të jetë pjesëmarrëse në Festival dhe e cila do prezantohet edhe në xhirimet e vitit te ri dhe më vonë do të shoqërohet edhe me klip, besoj.

Kam edhe shumë plane tjera, por do të preferoja t’i zbuloj kur të vjen koha”, ka përfunduar këngëtarja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here