Edi Rama ndjek vetëm një person në Instagram! Kryeministri Edi Rama është prezent thuajse në të gjitha rrjete sociale, pavarësisht se përdor më së shumti Facebook dhe Twitter.

Por për ata që ende nuk e dinë Rama është edhe në Instagram mel logari zyrtare.

Por në ndryshim nga Facebook apo Twitter, ajo që të bie në Instagram është se kryeministri ndjek vetëm një person.

Pavarësisht se ka 84 mijë ndjekës, Rama ndjek vetëm një person dhe ai është djali i tij i madh Gregor Rama.

Edi Rama ndjek vetëm një person në Instagram!

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here